Restaurant Trekostens helaftensarrangement er et total tilbud på et festarrangement.
Velkomstdrink,menu,vine serveret ad libitum,kaffe med Cognac/likør,bordpynt samt natmad.
Vi tilbyder følgende menuer:

Velkomstdrink -Tør hvidvin med hyldeblomst -hertil appetizers- sprøde tærter med løgcreme.

Menu 1
Oksecarpaccio – citronolie – friske flager af Parmasan – esdragon emulsion – røget marv sne og capers frugt.

Farseret perlehønebryst med spinat og svampe
hertil svampe sautè,sprøde grønne bønner,pommes Anna og hønseglace tilsmagt  med timian og sprød Parmaskinke

Let frossen chokolade/hindbærkage på mandelbund  med passionsfrugt coulis og mynte twill

Menu 2
Sæsonens hvide fisk – selleri pureè –  let røget muslingefûmè – rogn og tang

Helstegt kalvetyksteg serveret med stegte svampe/æble kompot
timian ristede kartofler – sauteret spidskål og kalvesky tilsmagt med Calvados
Serveres 2 gange +85-

Citron – Citron – Citron ,hvid chokolademousse kage – citronsorbet  – broken citron tærte med
italiensk marengs

Menu 3
Pocheret pigvar – ørredrogn – squash og lime – tang – sauce Beurre Blanc.

Kalvemørbrad – Portobello svampe – græskar pure`med brunet smør –
broccoli asparges – pommes Anna med Pancetta og løg – portvin sauce.
serveres 2 gange + 105-

Marcipan mazzarin – moccamousse – mango glace – orange pure`-
chokolade garni.

Menu 4
Ristede kammuslinger  – jomfruhummerbisque – safran kaviar – asparges crudite`.

Helstegt oksemørbrad – sauteret spinat – blomkåls cruditè – blomkålspureè
Pommes Fondant – sauce Bearnaise og portvins glace.
Serveres 2 gange + 105-

Creme Brûleè tilsmagt med vanillie og lime  – havtornsorbet – nøddecrunch og  twill

Menu 5
Tapas tallerken , Serranoskinke med esdragon emulsion  – croquette af plukket kalveskank med tomat salsa – grillet squash med honning og gedeost

Pigvar  – sauce Vin Blanc med krydderurter – tærte med sæsonens grønt – pommes Fondant.

Rabarbergateaux med hvid chokolade -hindbær coulis –  saltet karamel og hjemme lavet vanillieiscreme.

Til alle menuer serveres husets hjemmebagte brød og økologisk smør

Husets vine serveres ad libitum frem til kaffen
Casa Mayor , Chardonnay , Chile
Le Ville di Antane`, Rimbalso , Veneto , Italien
Sol del Mediterranee´,Spanien

Kaffe
kaffe/te,hertil én Cognac /likør
Vi kan tilbyde hjemmelavede Petit Four hertil ,25- per stk.

Bar
Afregnes efter forbrug

Underholdning
Vi hjælper gerne med at arrangere levende musik,jukebox osv.

Natmad
Pølsebræt med sky og løg,samt lun leverpostej med bacon og hjemmesylt

Chilli con carne med guacamole og tortillas

Rød karry suppe med kylling,kokosmælk og hjemme bagt brød

Hot Dogs med hele svineriet

Pris 1285- incl.moms pr.couvert
Min 25 couverter.
Menu 3+4+5 tillæg 80-
Prisen inkluderer opdækning med hvide duge,dunilinservietter(stofservietter +30-)
blomsterdekorationer,levende lys og betjening.

Ved reservation af lokale betales et reservationsgebyr 5 000-

Betjening
Et helaftensarrangement er beregnet til 7 timer,herefter debiteres 2000- per påbegyndt time.

Ved modtagelse af specificeret bekræftelse ,indbetales depositum 25% af estimeret slutregning.
(ved annullation mindre end 1 mdr. før afholdelse,er depositum tabt)

Bindende couvert antal skal meddeles senest 7 dage før selskabets afholdelse.