AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Vildsund,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    145-
Gazpacho – hertil gedeost crostini    135-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat     135-
Ristede kammuslinger – strandkrabbebisque – fennikel – grøn olie – citronkaviar     135-

Hovedretter

1/1 smør stegt rødspætte – persillesauce – tyttebærkompot –
dagens kartoffel – citron
315-
Dagens fisk – let røget muslinge fûme – ristet sommer grønt  og urte stegte kartofler     310-
Hopballe Mølle farseret kyllingebryst – spæde løg – syltede bøgehatte – romanesco broccoli – kartofler med løvstikke – hønseglace     295-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise – grove fritter og dagens grønt
    420-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     195-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
   285-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     145-

Desserter

Braiseret ananas – hjemmelavet kokos is – sprødt     115-
Trekostens chokolade fondant – dagens sorbet og citrus crumble     115-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis sylt og choko     110-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille     115-