AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Vildsund,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    148-
Hokaidosuppe – crostini med bagt gedeost    138-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat     138-
Ristede kammuslinger – strandkrabbebisque – fennikel – grøn olie – citronkaviar     138-

Hovedretter

Dagens fisk – rødbede – peberrod – sennep – persillesauce
dagens kartoffel – citron
   318-
Dagens fisk – let røget muslinge fûme – ristet sommer grønt  og urte stegte kartofler     318-
Rødvins braiserede svinekæber . Savoykål – grov urte mos-
sæsonens grøntsager
    305-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise – grove fritter og dagens grønt
    430-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     199-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
   295-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     149-

Desserter

Mango cheesecake – kirsebær is – bærkompot     120-
Trekostens chokolade fondant – dagens sorbet og citrus crumble     120-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis sylt og choko     115-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille     120-