FROKOSTMENU

|
|
Christiansø Pigens sild – creme fraiche – rå æggeblomme |
108- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 slags sild , hakkede rødløg , capers , hjemmebagt rugbrød |
183- |
|
|
|
|
|
|
Husets stegte sild med Dijonsennep , persille og lun lage |
107- |
|
|
|
|
|
|
Krabbesalat med urtesalat og sprøde rugflager |
129- |
|
|
|
|
|
|
Trekostens fiskesuppe – årstidens fisk – urter i julienne – muslinger – crutons Aioli |
148- |
|
|
|
|
|
|
Smør stegte rødspættefiletter vendt i rug , og serveret på rugbrød , hertil Trekostens remoulade |
145- |
|
|
|
|
|
|
Smør stegte rødspættefiletter , vendt i rug, og serveret på rugbrød , med hjemmerørt mayonaise og rejer |
166- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagens fisk – persillesauce – rødbede – peberrod – sennep
dagens kartoffel – citron |
318- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klassisk Pariserbøf serveret med hele molevitten |
195- |
|
|
|
|
|
|
Husets Burger – tomat salsa – bacon – røget Cheddar – grove pommes frites og chillimayo |
199- |
|
|
|
|
Vegetarisk kartoffel/grøntsags kroketter – sauteret sommergrønt – tomat relish |
199- |
|
|
Vol au Vent med svampestuvning og sprød Parma |
149- |
|
|
Stegt kalvelever – Balsamico sauterede løg – tyttebær – rødvinssauce |
149- |
|
|
|
|
|
|
|
Trekostens Frokostanretning
dagens 5 specialiteter – hertil 3 slags hjemmebagt brød |
305- |
|
|
|
|
|
|
Friturestegt Camembert med solbærkompot |
105- |
|
|
|
|
|
|
Gammel ost – fedt – sky – rugbrød – rom efter ønske |
109- |
|
|
|
|
|
|
Gorgonzola med rødløg , rå æggeblomme og ristet rugbrød |
109- |
|
|
|
|
|
|
3 slags EU oste med tilbehør |
149- |
|
|
|
|
|
|
Pandekager med frugtcoulis – sukker og hjemmelavet is |
115- |
|
|
|
|
|
|
En frisk kop kaffe med dagens kage |
85- |