FROKOSTMENU
|
|
Christiansø Pigens sild – creme fraiche – rå æggeblomme |
106- |
|
|
|
Klassisk Caesar salad – hvidløgscrutoner – capers – Parmasan flager.
Serveret med kyllingebryst |
149-
189- |
|
|
|
|
|
|
3 slags sild , hakkede rødløg , capers , hjemmebagt rugbrød |
179- |
|
|
|
|
|
|
Husets stegte sild med Dijonsennep , persille og lun lage |
105- |
|
|
|
|
|
|
Krabbesalat med urtesalat og sprøde rugflager |
126- |
|
|
|
|
|
|
Trekostens fiskesuppe – årstidens fisk – urter i julienne – muslinger – crutons Aioli |
145- |
|
|
|
|
|
|
Smør stegte rødspættefiletter vendt i rug , og serveret på rugbrød , hertil Trekostens remoulade |
142- |
|
|
|
|
|
|
Smør stegte rødspættefiletter , vendt i rug, og serveret på rugbrød , med hjemmerørt mayonaise og rejer |
163- |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/1 smør stegt rødspætte – persillesauce – tyttebærkompot –
dagens kartoffel – citron |
315- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klassisk Pariserbøf serveret med hele molevitten |
189- |
|
|
|
|
|
|
Husets Burger – tomat salsa – bacon – røget Cheddar – grove pommes frites og chillimayo |
197- |
|
|
|
|
Vegetarisk kartoffel/grøntsags kroketter – sauteret sommergrønt – tomat relish |
195- |
|
|
|
|
|
|
Stegt kalvelever – Balsamico sauterede løg – tyttebær – rødvinssauce |
147- |
|
|
|
|
|
|
|
Trekostens Frokostanretning
Dagens 5 specialiteter – spørg betjeningen3 slags hjemmebagt brød |
295- |
|
|
|
|
|
|
Friturestegt Camembert med solbærkompot |
105- |
|
|
|
|
|
|
Gammel ost – fedt – sky – rugbrød – rom efter ønske |
107- |
|
|
|
|
|
|
Gorgonzola med rødløg , rå æggeblomme og ristet rugbrød |
107- |
|
|
|
|
|
|
3 slags EU oste med tilbehør |
145- |
|
|
|
|
|
|
Pandekager med frugtcoulis – sukker og hjemmelavet is |
110- |
|
|
|
|
|
|
En frisk kop kaffe med dagens kage |
80- |