Selskabsarrangement

Restaurant Trekostens selskabsarrangement indeholder præcis de elementer man søger,
når der skal afholdes en festdag .
Den fantastiske beliggenhed,den hyggelige og varme atmosfære,professionel og opmærksom betjening
samt selvfølgelig maden,tilberedt af friske råvarer,med gastronomisk fantasi og omhu,
med focus på smagsoplevelser og økologi.

Velkomst Husets aperitif(tør hvidvin med hyldeblomstsaft)

Menu 1
Oksecarpaccio  – citronolie – friske flager af Parmasan – esdragon emulsion – røget marv sne og capers frugter
***
Farseret perlehønebryst med spinat og svampe,hertil svampe sauté ,sprøde grønne bønner,
Pommes Anna og hønseglace tilsmagt med timian og sprød Parmaskinke.
***
Let frossen chokolade/hindbærkage på mandelbund med passionsfrugt coulis og  mynte twill

Menu 2
Sæsonens hvide fisk – selleri pureè – let røget muslinge fûmè – rogn og tang
***
Helstegt kalvetyksteg serveret med stegt svampe/æble kompot,bagte kartofler med timian,
sauteret spidskål og kalvesky til smagt med Calvados.
Serveret 2 gange +85-
***
Citron – Citron -Citron ,hvidchokolademousse kage – citronsorbet – broken citrontærte med  med italiensk marengs

Menu 3
Pocheret pigvar – ørredrogn – squah og lime – tang – sauce Beurre Blanc.

Kalvemørbrad – Portobello svampe – græskar pure`med brunet smør –
broccoli asparges – pommes Anna med Pancetta og løg – portvin sauce.serveres
2 gange +105-

Marcipan mazzarin . moccamousse – mango glace – orange pure`-
chokolade garni.                                                     Tillæg 80-

Menu 4
Ristede kammuslinger  – jomfruhummerbisque – safran kaviar og  asparges crudite`.
***
Helstegt oksemørbrad – sauteret spinat,hertil blomkåls crudité ,blomkålspureé,
pommes Fondant,sauce Bearnaise og portvins glace.
Serveret 2 gange +105-
***                                                                                                               Tillæg 80-
Cremé Brûlee tilsmagt med vanillie og lime – havtornsorbet – nøddecrunch og twill

Menu 5
Tapas tallerken – Serranoskinke med esdragonemulsion – croquette af plukket kalveskank med tomat salsa – grillet squash med honning og gedeost.
***
Pigvar – sauce Vin Blanv med krydderurter – filodejspakke med sæsonens grønt
***                                                                                                             Tillæg 80-
Rabarbergateaux med hvid chokolade – hindbær coulis – saltet karamel og husets vanillieiscreme.
Til alle menuer serveres husets hjemmebagte brød og økologisk smør.

Vine
1gl.Casa Mayor,Chardonnay,Chile

2gl.Le Ville di Antane`,Rimbalso , Veneto , Italien

1gl.Husets dessertvin

Vi stiller endvidere isvandkander  på bordene 37-

Kaffe
Kaffe og te serveres fra buffet

De er meget velkommen til selv at medbringe chokolader til kaffen.

Vi serverer  gerne hjemmelavede Petit Four 25- per stk.

Opdækning
Vi dækker op ved vores maritime borde,med olielamper,

husets slanke blomstervaser og servietter i valgfrie farver.

Bar
Baren kan indeholde præcis det De ønsker,og afregnes efter forbrug.

Underholdning
Vi er gerne behjælpelige med alt fra jukebox til levende musik.

Betjening
Et arrangement er beregnet til 6 timer,herefter beregnes 1900- per påbegyndt time.

Pris 835-,ved min.20 personer.
Ved reservation af lokale betales et reservationsgebyr 5000-
Ved modtagelse af specificeret bekræftelse , indbetales depositum ,25% af estimeret slutregning .
(ved annullation mindre end 1 mdr. før afholdelse , er depositum tabt.)
Bindende couvert antal skal meddeles senest 7 dage før selskabets afholdelse .

Ønsker de at medbringe Deres egne bordvine , betales proppenge 300- per fl.