Festmenuer
Restaurant Trekostens selskabsmenuer er vores forslag til et selskab afholdt her – eller hos Dem.

Menu 1
Oksecarpaccio – citronolie – friske flager af Parmasan – esdragon emulsion røget marv sne og capers frugter
***
Farseret perlehønebryst med spinat og svampe,hertil svampe sauté ,sprøde grønne bønner,
Pommes Anna og hønseglace tilsmagt med timian og sprød Parmaskinke.

Let frossen chokolade/hindbær kage på mandelbund med  passionsfrugt coulis og mynte twill
520-

Menu 2
Sæsonens hvide fisk – selleri puree` – let røget muslinge Fûmè – rogn og tang
***
Helstegt kalvetyksteg serveret med stegte svampe /æble kompot – timian ristede kartofler –
sauteret spidskål og kalvesky tilsmagt med Calvados
Serveret 2 gange +85-
***
Citron – Citron – Citron , hvid chokolademousse kage – citronsorbet – broken citrontærte med italiensk marengs
520-

Menu 3
Pocheret pigvar – ørredrogn – squash og lime – tang – sauce Beurre Blanc.

Kalvemørbrad – Portobello svampe – græskar pure`med brunet smør – broccoli asparges
Pommes Anna med Pancetta og løg – portvin sauce.
Serveres 2 gange + 105-

Marcipan mazzarin – moccamousse – mango glace – orange pure`- chokolade garni.
600-

Menu 4
Ristede kammuslinger – jomfruhummerbisque – safran kaviar – og asparges crudite`.
***
Helstegt oksemørbrad – sauteret spinat – blomkåls cruditè – blomkålspuree – pommes Fondant
sauce Bearnaise og portvins glace
Serveres 2 gange + 105-
***
Creme Bruleè  tilsmagt med vanillie og lime – havtornsorbet -nøddecrunch  twill
600-

Menu 5
Tapas tallerken – Serranoskinke med esdragon emulsion – croquette af plukket kalveskank med tomat salsa –
grillet squash med honning og gedeost

Pigvar – sauce Vin Blanc med krydderurter – tærte med sæsonens grønt og dagens kartoffel.

Rabarbergateaux med hvid chokolade – hindbær coulis -saltet karamel og husets vanillieiscreme.
600-

Til alle menuer serveres husets hjemmebagte brød og økologisk smør.
Ved reservation af lokale betales et reservationsgebyr 5 000-
Et arrangement er beregnet til at vare 6 timer , herefter debiteres 2000- per påbegyndt time.
Ved modtagelse af specificeret bekræftelse indbetales depositum ,25% af estimeret slutregning .
(ved annullation mindre end 1 mdr. før afholdelse , er depositum tabt.)
Bindende couvert antal skal meddeles senest 7 dage før selskabets afholdelse .

Ønsker de at medbringe Deres egne bordvine , betales proppenge 300- per fl.