Gourmet Anretning
Lun shot af husets fiskesuppe
Varm røget lakserillette på sprød kartoffel blinis
Citrus marinerede rejer med esdragonmayo
Stegt unghane med sautè af sæsonens grønt og ristede capers
Frokostbøf med kryddersmør og salat.
2 slags ost ,med dagens garniture.
Husets orange glaserede mandelkage med nougatcreme
Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør.
Min. 20 couverter. 455–
Det klassiske kolde bord
Sildeanretning :
Marineretsild , kryddersild og karrysild med æble og kogte æg ,
capers og hakkede rødløg.
Varm røget laks – krydderdressing
Skaldyrssalat – ørredrogn – krydderurter.
Røget ål med røræg og purløg. Til købes per cov. 75-
Lune fiskefiletter med remoulade og citron.
Ny stegt unghane med persille og kompot.
Mørbradbøf med bløde løg og surt.
Lun leverpostej med champignon og bacon.
Kold roastbeef med remoulade og peberrod.
Charcuteri med salt og surt
Osteanretning m/3 slags ost,hertil oliven og radiser.
Rabarbertrifli
Min 25 couverter 505-
Italiensk Buffet
Røget lakseruller med krydderurter vendt i fromage frais ,på italiensk brød.
Parmaskinke med rosmarin marineret artiskokker.
Hvidløgs marinerede rejer med Radicciosalat.
Vitello tonnato med krydderurtesalat.
Salad Caprese ,marineret Buffolo mozzarella og solmodne tomater og salsa verde
Ravioli i fløde tilsmagt med basilikum og chilli
Sæsonens ristede grønt vendt i krydret tomatsauce
Stegt unghane med tomat risotto og oliven
Kalvetyksteg Saltimbocca – krydret sautè af bønner med ansjoser
Lamme culotte stegt med hvidløg ,persille og rosmarin
Kartofler stegt med citron og timian
Italiensk osteanretning med oliven og syltede valnødder .
Tiramisu den berømte italienske dessert.
Mandelkage med nougat ,hertil frisk frugtsalat med orangecreme og Amaretto is
Min. 25 couverter 595-
Le Grand Buffet