AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter
Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli  92-
Husets varm røgede laks
syltede tomater-kejserhatteog rørt krydder creme frâiche
 87-
Carpaccio af røget dyrekølle,tomat coulis,feldsalat
og hjemmebagt knækbrød
 88-
Hovedretter 
Stegt torskeryg med tyttebær og persillesauce 228-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat 218-
Pocheret poulardebryst fra Bresse
peberrodssauce,braiseret porrer,rødbeder og aspargeskartofler
208-
Tournedos af oksemørbrad gratineret med marv,vent i persillade,
stegte Karl Johan svampe,pommes Anna
og glace du Quinault
238-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel” 141-
Øvrige dages Hovmesterret 141-
Oste 
3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør  88-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør  98-
Desserter 
Rødvinspocheret pære
brombærsorbet,mandelbisquit og creme Anglaise
 82-
Creme bruleè med husets sorbet  85-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce  76-
Is symfoni af hjemmelavede is med blomme i Armagnac
og mandel tuille
 82-