FROKOST KORT
|
|
|
|
|
|
|
Fersk røget laks med stuvet spinat og ristede østershatte |
110- |
|
|
|
|
|
|
3 slags sild , hakkede rødløg , capers , hjemmebagt rugbrød |
94- |
|
|
|
|
|
|
Husets stegte sild med Dijonsennep , persille og lun lage |
69- |
|
|
|
|
|
|
Krabbesalat med Frisee`salat og sprød rug |
93- |
|
|
|
|
|
|
Trekostens fiskesuppe med årstidens fisk og grønt , muslinger og crûtons |
94- |
|
|
|
|
|
|
Smør stegte rødspættefiletter , vendt i rug , og serveret på rugbrød ,
hertil Trekostens remoulade |
89- |
|
|
|
|
|
|
Smør stegte rødspættefiletter , vendt i rug, og serveret på rugbrød , med
hjemmerørt mayonaise og rejer |
108- |
|
|
|
|
1/1 smør stegt rødspætte med tyttebær – persillesauce og kartofler |
228- |
|
|
|
|
|
|
Stegt kalvelever med bløde løg og surt |
92- |
|
|
|
|
|
|
Pariserbøf serveret med hele molevitten |
121- |
|
|
|
|
|
|
Husets Burger , bacon og Gruyerre ost , råstegte kartofler og esdragonmayo |
141- |
|
|
|
|
Beuf Rydberg med Bearnaisesmør og hjemmebagt rugbrød |
141- |
|
|
|
|
|
|
Trekostens æggekage med kartofler , løg , tomat , bacon og purløg |
121- |
|
|
|
|
|
|
Trekostens Frokostanretning |
Dagens 5 specialiteter,spørg betjeningen,serveret med hjemmebagt brød |
178- |
|
|
|
|
|
|
Friturestegt Camenbert med solbærsyltetøj |
59- |
|
|
|
|
|
|
Gammel ost med fedt og sky ,på rugbrød |
69- |
|
|
|
|
|
|
Gorgonzola med rødløg , rå æggeblomme og ristet rugbrød |
69- |
|
|
|
|
|
|
3 slags EU oste med tilbehør |
88- |
|
|
|
|
|
|
Pandekager med syltetøj , sukker og hjemmelavet is |
72- |
|
|
|
|
|
|
Én kop kaffe med dagens kage |
57- |