AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,
sprøde crûtons og urtesalat
Forårssalat , marineretsalat,gratineret gedeost på croûton ,semitørret tomat,syltet græskar og karse
Terrine med kammusling og spinat
agurk og gulerodsbånd , rygeostcreme med purløg , capers og dildolie
Krydret oksecarpaccio , Frisèe salat , esdragon mayonaise , kapers
rugbrødscruton , Hø -ost og balsamisk reduktion
Hovedretter 
1/1 smør stegt rødspætte med tyttebær og persillesauce
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,
sprøde crûtons og urtesalat
Bagt kulmule , hvedperler med ærter Francaise , spidskål , muslingecreme
med safran og rød syre
Kalve entrecôte fra Herlufmagle,Pommes Anna,jordskokcreme,bagte rødbeder,forårsløg og sauce Bordelaise med marv
Helstegt lammeculotte , cremet kartoffelkompot med kommen , gule beder
grønne asparges , sauce Diable og ramsløg
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”
Øvrige dages Hovmesterret
Oste 
3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør  86-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør  96-
Desserter 
Panna Cotta med pralinè og Cognac , gelè af havtorn og karamel – iscreme
Braisseret ananas , kokostoppe , iscreme af mælkechokolade og nougatine
Pocheret rabarber , canelle med mørk rom , råcreme og lakridsmarengs
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør